Tyytyväiset asiakkaat toiminnan perusta

Olemme toteuttaneet reilun 15 vuoden aikana lukuisia vaativia saneerauskohteita ympäri Suomea. Korjausrakentamisen lisäksi meillä on myös näyttöä haastavien uudiskohteiden kokonaisvaltaisesta toteutuksesta.

Tutustu kohteisiimme ja ota meihin yhteyttä niin kerromme tarkemmin, miten olemme vuosien saatossa toteuttaneet haastavia julkisivujen saneerauksia, ikkunoiden ja ja ovien vaihtoja, parvekkeiden korjauksia ja lasituksia sekä vesikattotöitä.

Ajatuksia vaativista saneerausurakoista

Toimitusjohtaja Mika Vuori korostaa, että hinta, luotettavuus ja laatu ovat tärkeimmät kumppanuuteen vaikuttavat tekijät. Näillä elementeillä luodaan jatkuvuutta – urakoitsija toimittaa juuri sitä, mitä on sovittu toimitettavaksi. Toimitusjohtaja Mika Vuori, A-Yhtiöt, Porvoo

”Hallituksen puheenjohtajan panostus työmaakokouksiin ja päivittäisiin kysymyksiin oli keskeinen tekijä onnistuneelle projektille. Viljatie 6 Malmi, isännöitsijä Gabriel Sundman Ovenia.

”Saneerauskohteissa ei pidä koskaan luottaa alkuperäisiin rakennekuviin. Yllätyksiin pitää varautua ja niiden käsittely täytyy hoitaa eri osapuolten kanssa ripeästi.” Hallituksen puheenjohtaja  Pertti Stenman, Viljatie 6 Malmi

Lue lisää...