Malmi, Saniaistie 14-16

Kolmen kerrostalon julkisivuremontti toteutettiin 2015 - 2016 Malmilla. Mittavan urakan yhteydessä uusittiin kattojen kallistukset ja huopapinnoitteet. Julkisivujen vanhat lämpöeristeet, sementti- ja tiilipinnoitteet korvattiin tuulettuvalla eristekerroksella, tiili ja rappauslevypinnoitteilla. Reilun 100 huoneiston parvekkeet hiekkapuhallettiin, parvekeseinät ja ikkunat uusittiin. Parvekkeille asennettiin uudet kaiteet ja lasitukset. Porraskäytävissä toteutettiin pintaremontti, lasitukset ja ulko-ovet uusittiin. Kivijalan autotalleihin asennettiin uudet ovet.

Malmi, Viljatie 6

Kerrostalon ja liikehuoneiston julkisivuremontti toteutettiin 2015 - 2106. Vanhat parvekkeet korvattiin uusilla valuilla ja lasituksilla. Julkisivu pinnoitettiin uudelleen ja seiniin lisättiin lisälämmöneristeet.

Haaga, Angervotie 10

Haagan Angervotie 10:ssä toteutettin kevään 2015 - 2016 aikana täydellinen julkisivuremontti. Kaikki parvekkeet uusittii ja lasitetiin, ikkunat ja ovet vaihdettiin, katto peltipinnoitettiin.

Helsinki, Mäkelänrinne 5

Mäkelänrinne 5 kerrostalo koki täydellisen julkisivujen ehostuksen. Julkisivu-urakka aloitettiin kesällä 2014 ja kohde valmistuu kesän 2015 aikana.

Helsinki, Suvilahti

Helsingin Suvilahdenkatu 1:ssä toteutettiin vuoden 2014 aikana parvekkeiden saneeraus, julkisivujen lisälämmöneristys ja pinnoitus sekä ikkunoiden ja ovien vaihto. Parvekkeet saivat myös uuden lasituksen.