Porvoo

Humaltarhantie 2

Porvoon Eestinmäessä täydellinen julkisivuremontti vuoden 2016 aikana.

Hansatie 4-6

Kerrostalokohteen – neljä taloa - julkisivusaneeraus vuosina 2014 – 2016. Ensimmäisessä vaiheessa vaihdettiin ikkunat ja ovet sekä uusittiin kattojen huopapinnoitteet ja kattokuvut.Lämpötaloutta parannettiin seinien 10 cm Neopor -lämpöeristeellä. Kaikki julkisivupinnat saivat uuden levyrappauspinnan. Parvekkeiden betonipinnat korjattiin ja kaiteet levytettiin. Kokonaisuus viimeisteltiin pihatöillä ja uusilla kalusteilla.

Joukahaisentie 3

Porvoon Joukahaisentien 3 kahden kerrostalon täydellinen sisä- ja julkisivuremontti toteutettiin 2014 – 2016. Kuusi uutta hissilinjaa, uudet porraskäytävät, saneeratut huoneistot, käyttö- ja kiertovesiverkoston sekä sähköverkko uusinta, julkisivueritykset ja uudet pinnoitteet, ikkunat ja parvekkeet sekä piha-alueen täydellinen remontti.

Nordensköldinkatu 26

Porvoon Nordenskiöldinkatu 25 kerrostalon 30 parvekkeiden betonipintojen korjausurakka. Vanhojen elementtikaiteiden tilalle asennettiin alumiiniset kaiteet ja lasitukset.Kokonaisuus on ratkaistu ilman perinteistä vesipeltiä.

Martantie 6-11

Suomitalo

Julkisivun saneeraustyö, noin 50 parvekkeen korjaus ja lasitus 2012. Pinnoitteena on käytetty sveitsiläistä Swisspearl -levypinnoitetta.

Lundinkatu 6

Lundinkatu 6 julkisivujen korjaus 2014. Sisäpihan parvekkeet saneerattu uusiin, ikkunoiden vaihto ja kadunpuoleisen julkisivuilmeen kohentaminen.