Luotettava yhteistyökumppani

Lähiökunnostajat on erikoistunut erilaisten julkisivukohteiden kunnostamiseen. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa haemme parhaat ratkaisut kulloiseenkin julkisivun remontointitarpeeseen. Julkisivujen hiekkapuhalluksen, piikkausten, korjausten, uudelleen pinnoitusten, rappauksen, maalauksen ja tasoituksen sekä muutostöiden lisäksi hoidamme parvekeremontit, betonikorjaukset, elementtien asennukset, ikkunoiden ja parvekeovien vaihdot, vesikattojen pinnoitukset, sisäremontit sekä muut rakennustyöt ammattitaidolla ja luotettavasti. Projektin kruunaa purku- ja rakennustöistä syntyneen seka- ja ongelmajätteen asianmukainen kierrätys sekä piha- ja ulkoalueiden viimeistelytyöt.

Korjausrakentamisen ohella asiantuntijamme palvelevat kokonaisvaltaisesti kohteen suunnittelussa, kustannusarvioiden laskemisessa, materiaalivalinnoissa sekä lupa- ja valvontatehtävissä.

Yhtiö on perustettu vuonna 1996. Työntekijöidemme sekä yhteistyökumppaniemme pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito julkisivurakentamisesta ovat toimintamme kulmakiviä. Seuraamme jatkuvasti julkisivuremontoinnin materiaalien ja työmenetelmien kehitystä. Haemme aktiivisesti uusia tapoja ratkaista vaativiakin saneerauskohteita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Toimintamme keskipisteenä on tyytyväinen asiakas, joustavuus, nopeus ja projektien laadukas toteutus. Lukuisat asiakkaat ympäri Suomea ovat eläneet nämä toimintaperiaatteemme todeksi.

Etelä-Suomen Lähikunnostajat konserniin kuuluu myös Robert Rakennus Oy, joka on vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerausten ja pellitystöiden asiantuntija.